From the blog

Snoepgoed en hooggevoeligheid.

Je ziet het overal om je heen gebeuren. Snoep in de schoen, thuis en op school. Bij aankomst van Sinterklaas wordt het rondgestrooid en uitgedeeld. Het hoort bij de sfeer en het feest van 5 december. Toch is dit iets waar je als ouder van een hooggevoelig kind even extra bij stil mag staan. Suikers hebben nu eenmaal invloed op een sensitief systeem.
Een idee kan zijn om een trommeltje met je kind te maken waarin deze zoete traktaties worden opgespaard en waar in overleg uit gesnoept mag worden. Laat je kind hier in meedenken en geef het verantwoording. Kinderen voelen heel goed wat al die suikers met hen doen en kunnen zo leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen handelen.

Vergeet de gezonde varianten niet in deze periode!

Geniet van deze magische tijd!