From the blog

De kracht van de natuur voor hooggevoelige kinderen

Iedereen weet dat buiten spelen goed is voor kinderen. Zeker voor hoogsensitieve kinderen is buiten in de natuur zijn zelfs essentieel om zich goed te voelen. Natuur brengt rust en ontspanning en helpt kinderen en volwassenen om te gaan met de vele prikkels uit het dagelijks leven. En dat zijn er tegenwoordig nogal wat.

Er wordt steeds meer duidelijk over hoe dat dan precies werkt. Hoe natuur beide hersenhelften aanspreekt en daardoor een gevoel van balans laat ontstaan. Dat is de reden waarom ik graag buiten coach. Door samen te ontdekken en onderzoeken ervaar je hoe je om kunt gaan met jouw denken, voelen en doen. Kinderen kunnen hierdoor weer groeien en bloeien en gaan zich krachtiger en gelukkiger voelen. Doordat je weer durft te vertrouwen op je gevoel zul je weer lekker in je vel zitten en kun je je weer verder ontwikkelen.

Spreekt deze manier van coachen jou aan of wil je hier graag meer van weten, neem dan gerust contact op met Anny van Kindercoachpraktijk ‘Bij Anny’