From the blog

Kinderboekentip! draakje Vurig

Speciaal voor (hoog-)gevoelige kinderen geeft dit boekje veel herkenning.

Het enthousiaste draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet…

Dit prentenboek op rijm, vol passie en vuur, is een feest van herkenning voor alle enthousiaste, wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes.

Heb jij thuis zo’n draakje vurig?
Als het emmertje vol is beginnen ze thuis vuur te spuwen. Dan helpt het vooral om je kind bij je te nemen. Als de boosheid dan langzaam zakt, komt daarna, vaak met heel veel tranen, alle spanning eruit. Daarna is het emmertje weer leeg en is het kind weer vrolijk! Wil jij leren hoe je het emmertje van je kind minder snel vol kan laten lopen, neem dan contact met mij op! Dan gaan we samen kijken wat jouw kind nodig heeft.